Nieuwe Batavierstraat 15 – Amsterdam

kenmerken

Huurprijs€ 1500 per maand
Kantoorruimte60㎡

PER 1 FEBRUARI 2024 BESCHIKBAAR, AFGEWERKTE KANTOOR,- OF BEDRIJFSRUIMTE OP EEN HOEKLOCATIE IN HARTJE AMSTERDAM!

OBJECT
Het object bestaande uit 59,6 m² VVO op de begane grond, heeft een ruime bestemming en is beschikbaar per 1 februari 2024. Door de hoekligging van het pand op de kruising van de Nieuwe Batavierstraat en de Nieuwe Uilenburgstraat wordt het pand aan beide straten voorzien van doorstromend verkeer. In combinatie met de grote raampartijen is dit pand een ware blikvanger en zorgt binnen voor veel lichtinval.

LOCATIE OBJECT
In de omgeving van de Nieuwe Batavierstraat zijn veel voorzieningen te vinden, denk aan scholen, winkels en hotels. Door de locatie midden in hartje Amsterdam zijn vele bedrijven in de directe omgeving gericht op toerisme. Alle benodigde voorzieningen zijn tevens op loopafstand te vinden en de locatie krijgt dan ook op Walk Score een score van 98: ‘Walker’s Paradise’. Tevens is de Oudeschans op slechts een paar minuten loopafstand te vinden. In de dichtgelegen Jodenbreestraat zijn verschillende horecagelegenheden te vinden, zoals MOAK Pancakes en Tony’s New York City Bagels.

BEREIKBAARHEID
De Nieuwe Batavierstraat is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts vijf minuten loopafstand ligt de metrohalte Waterlooplein. Vanaf hier is het Centraal Station van Amsterdam binnen een aantal minuten te bereiken en is er verbinding met het regionaal vervoer. De ligging van de Nieuwe Batavierstraat, midden in het centrum van Amsterdam, is geen obstakel voor de bereikbaarheid met eigen vervoer. De IJ-tunnel is op een paar kilometer rijafstand te vinden, waar vervolgens de A10 toegang geeft tot de omgeving Amsterdam.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op straat tegen betaling. Op slechts een paar meter afstand zijn er meerdere oplaadstations te vinden voor elektrische auto’s.

BESCHIKBAAR OPPERVLAKTE
Volgens de NEN-meting beschikt de ruimte over circa 59,6 m² verhuurbaar vloeroppervlakte.

HUURPRIJS KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE
€ 1.500,00 per maand excl. btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt turn-key opgeleverd, voorzien van onder andere:
– Verwarming;
– Separaat toilet;
– Te openen ramen.

*Laminaatvloer en keuken zijn eventueel beschikbaar ter overname en vallen buiten het gehuurde.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
De kantoor-/bedrijfsruimte beschikt volgens bestemmingsplan ‘Groot Waterloo’ over de bestemming ‘Gemengd-1’. Hier vallen de volgende gebruiksmogelijkheden onder:
– kantoor;
– kantoor met baliefunctie;
– voorzieningen met inbegrip van additionele horeca, met uitzondering van kinder(dag)opvang en automatenhallen, en met inachtneming van het bepaalde in artikel 5.5.1;
– galeries;
– consumentverzorgende dienstverlening, met inbegrip van een mengformule, met uitzondering van geldwisselkantoren, telefoneerinrichtingen en massagesalons, tenzij op de verbeelding aangeduid en met inachtneming van artikel 5.5.3;

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Model verhuurder, afhankelijk van het gebruik en gebaseerd op een ROZ model.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, BTW en servicekosten (bankgaranties worden niet geaccepteerd).

BESCHIKBAARHEID
1 februari 2024.