Mercatorstraat 76 hs – Amsterdam

kenmerken

Huurprijs€ 1450 per maand
Winkelruimte64㎡
Bedrijfshal64㎡

TE HUUR MULTIFIFUNCTIONELE BEDRIJFS-/WINKELRUIMTE AAN DE MERCATORSTRAAT 76 HS GELEGEN IN DE BRUISENDE WIJK DE BAARSJES TE AMSTERDAM

OBJECT
Het object bestaande uit circa 64 m² op de begane grond beschikt over een ruime bestemming, uitermate geschikt voor uw plaatselijke onderneming. Het pand is om de hoek gelegen van de altijd druk begaande Jan van Galenstraat. In de straat is voldoende parkeergelegenheid, waardoor klanten, werknemers en/of relaties gemakkelijk een bezoek kunnen brengen.

LOCATIE OBJECT
De bedrijfs-/ winkelruimte is gelegen praktisch op de hoek van de Mercatorstraat. Aan het einde van de straat liggen het gezellige Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat met diverse winkels, horecavoorzieningen (koffiezaakjes en restaurantjes), de openbare bibliotheek en parkeergarage. De VRIJMIBO kan worden georganiseerd in de Pong – House of Ping! op loopafstand of neem jouw zakenrelatie mee voor een hapje te eten bij Café Zurich. Tevens is het Erasmuspark aan de overkant van de straat gevestigd, dat zich uitstekend leent voor een fijne wandeling tijdens de lunch. In de directe omgeving zijn onder andere een campingwinkel, fietsenzaak en buurt supermarkt gevestigd. Deze zaken trekken zowel lokaal als regionaal winkelend publiek aan.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel per auto (ring A10 west afslag S105) als openbaar vervoer (tram 7 en 13 en bus 15 en 18) goed bereikbaar. Binnen 10 minuten fietsen (of met de tram) is station Amsterdam Lelylaan te bereiken

PARKEREN
In de straat kan tegen betaling worden geparkeerd of op 5 minuten loopafstand kan geparkeerd worden in parkeergarage Admiraal Helfrichstraat.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 64 m² VVO gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS BEDRIJFS-/WINKELRUIMTE
Een huurprijs van € 1450,00,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OPLEVRINGSNIVEAU
Casco

BESTEMMING
Bestemmingsplan: enkelbestemming “gemengd -2”, hierbij is het volgende mogelijk:
– Detailhandel, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca;
– Consument verzorgende dienstverlening;
– Publieksgerichte zakelijke dienstverlening;
– Maatschappelijke dienstverlening, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca;
– Kantoren;
– Galeriën

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Model verhuurder, gebaseerd op het meest recente ROZ model.

ZKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.