Kamperfoelieweg 5 – Amsterdam

kenmerken

Koopprijs€ 1200000 k.k.
Belegging212㎡

TE KOOP: ZEER GROTE WONING OP RUIM PERCEEL MET MEERDERE MOGELIJKHEDEN.

OBJECT
Kamperfoelieweg 5 (bouwjaar 1926, gerenoveerd in 2015) is een zeer ruim opgezette woning (circa 212 m² GBO) met meerdere alternatieve mogelijkheden. Op dit moment is het object ingedeeld als 8 grote onzelfstandige woonunits voor Young Professionals en beschikt het over een riante tuin en dakterras.
De woning beschikt over een omzettingsvergunning d.d. 28 november 2019 voor de verhuur van 8 onzelfstandige woonruimten en is aan een woongroep verhuurd met een huuropbrengst per jaar van € 52.776,00. De woning wordt leeg opgeleverd met behoud van de vergunning.

ALTERNATIEVE MOGELIJKHEDEN
Men kan de begane grond woning ook eenvoudig scheiden van de bovenwoning (twee voordeuren met de straat, in het recente verleden had het de nummers 5hs en 5-1). Denk hierbij bijvoorbeeld aan een werkruimte/praktijkruimte op de begane grond met tuin en op de 1e en 2e etage de bovenwoning met dakterras.
Het is ook eenvoudig mogelijk om er twee ruime zelfstandige appartementen van te maken (ieder ter grootte van circa 106 m² GBO met een eigen voordeur). De geprognosticeerde huurprijs bedraagt dan € 57.240,00 per jaar.

BIJZONDERHEDEN
De woning staat op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 198 m².

LOCATIE OBJECT
Het goed onderhouden object met tuin is gesitueerd in de gemeente Amsterdam, in de Bloemenbuurt in het stadsdeel Amsterdam-Noord, op enige afstand van het centrum van Amsterdam. Het is een groene en kindvriendelijke buurt met diverse nabijgelegen faciliteiten voor kinderen (Noorderparkbad), een speeltuin, kinderopvang en diverse basisscholen. In de nabijheid van de Bloemenbuurt bevinden zich de winkelcentra Mosplein en Boven ’t IJ alsmede de geliefde Van der Pekstraat met de markt. In vijf minuten fiets je richting de pont naar Amsterdam Centraal en het centrum. Tevens ben je met ongeveer vijf minuten bij de Noord-Zuidlijn halte Noorderpark en in enkele luttele minuten rijdt je naar de ring A10. Er zijn genoeg parkeerplekken in de omgeving. Ook worden er gemakkelijk vergunningen afgegeven. Amsterdam-Noord is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest hippe buurten van Amsterdam. Ook zijn er bekende Amsterdamse kenmerken in de omgeving te vinden. Denk hierbij aan EYE, Adam Tower en het NDSM-werf.

BEREIKBAARHEID MET EIGEN VERVOER
De woning is goed bereikbaar met eigen vervoer. Op circa zes minuten afstand van het object ligt oprit naar de A10 Noord. Vanaf hier is o.a. de A2, A4 en A8 bereikbaar.

BEREIKBAARHEID MET OPENBEBAAR VERVOER
De bereikbaarheid van het object met het openbaar vervoer is goed. Op circa 50 meter afstand van het object is de bushalte “Amsterdam, Mosplein” gelegen. Vanaf hier vertrekt buslijn 34 richting het Noorderpark en het Olof Palmeplein. Tevens is het metrostation Noorderpark gelegen op korte afstand van het object. Vanaf hier vertrekt de Noord-/Zuidlijn. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal station.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 212 m² GBO verdeeld over drie woonlagen.

EIGENDOM
Gelegen op erfpacht: eeuwigdurende afkoop mogelijk voor +/- € 25.000,00

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K, perceelnummer nummer 6524 en 9619

KOOPSOM
Bieden is mogelijk vanaf € 1.200.000,00 k.k.

ENERGIELABEL
Energielabel B.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.