Hogelandplein 0 ong – Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs€ 4.150,00 per maand
Kantoorruimte153㎡
Horeca153㎡
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
HoofdfunctieHoreca
Bouwjaar2023

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

CASCO COMMERCIELE RUIMTE BESCHIKBAAR IN NIEUWBOUWCOMPLEX THE NEWTON

Ondernemen op de Amsterdamse Zuidas? Dat is vanaf nu mogelijk in The Newton. Het ontwerp doet je denken aan de welbekende Flatiron Building in New York City, met misschien wel jouw toekomstige entree op de kop van de driehoek.

HET OBJECT
In de buurt Kop Zuidas, wordt momenteel de oplevering afgerond van ‘The Newton’, een nieuwbouwcomplex voorzien van 101 woningen, een ondergrondse parkeergarage en een driehoekige herkenbare plint. Deze driehoekige plint is voorzien van een commerciële ruimte ter grootte van circa 153 m². Aan twee zijdes van het driehoekige ontwerp zijn hoge ramen gecreëerd, die zorgen voor veel natuurlijk daglicht.

DE LOCATIE
De Zuidas begon ooit als high-end kantorenlocatie, maar wordt inmiddels ontwikkeld tot een nieuwe stadswijk. Een levendig en modern gebied met een kosmopolitische sfeer. Een plek waar wonen, studeren, werken en leven samenkomen.
In de directe omgeving zijn de afgelopen jaren vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd zoals Crossover, SUD, de Oevers en tegenover een nieuw park genaamd ‘het Hogelandplein’. Het verzorgingsgebied rondom het object is zeer divers en uitgebreid. Zo zijn in de directe omgeving straks veel kantoorgebruikers, bewoners en dagelijkse passanten te vinden

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van The Newton is zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer uitstekend. The Newton ligt dichtbij de afslag A10, de ringweg van Amsterdam. Vanaf hier is de omgeving van Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Daarnaast ligt station Amsterdam RAI op loopafstand. Vanaf hier gaan verschillende verbindingen van zowel de NS, metro’s en trams. Daarnaast ligt ook metrostation Europaplein op loopafstand, vanaf hier vertrekt de Amsterdamse Noord-Zuid lijn.

PARKEREN
Parkeren kan tegen een vergoeding op straat en in de verschillende parkeergarages in de omgeving.

HUURPRIJS
€ 4.150,00 excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERINGSNIVEAU
– casco, waarbij het gebouw is voorzien van een WKO-systeem en zonnepanelen op het dak.

UITBREIDINGSOPLEVERINGSNIVEAU
Het is mogelijk om het opleveringsniveau in overleg met de verhuurder uit te breiden. Bijvoorbeeld door middel van het afwerken van de wanden, vloeren en het plaatsen van (tussen)wanden. Een huurder kan ook zelf voorzieningen toevoegen, mits na goedkeuring van verhuurder en uitvoering door vakkundige bedrijven.

BESTEMMING
De locatie heeft als bestemming ‘Enkelbestemming Wonen – 2 met functieaanduiding gezondheidszorg’, het volgende is mogelijk:
– bedrijven;
– maatschappelijke dienstverlening;
– consument verzorgende dienstverlening;
– zakelijke dienstverlening;
– horeca III en horeca IV;
– detailhandel.

Ga voor meer informatie naar ruimtelijkeplannen.nl

HUUROVEREENKOMST
Model ROZ winkelruimte en andere bedrijfsruimte 2022 of model ROZ kantoorruimte 2015.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.