werken bij opdrachtgever van fris:

Vertegenwoordiger Grooteigenaar VvE

Ben jij goed in het meekrijgen van jouw omgeving, weet je resultaten te behalen en je zakelijk slim te bewegen in de wereld van VvE's?

Ben je in staat te schakelen om met verschillende partijen en bijhorende belangen om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris €3500 - €4250

Locatie Regio Zuid

28 Vakantiedagen

Onze opdrachtgever is één van de grootste Noord-Europese woningverhuurders. Zij ontwikkelen, kopen, verbeteren, beheren en verhuren woningen in onder andere Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Onze opdrachtgever is de afgelopen jaren sterk gegroeid: van een relatief kleine vastgoedbelegger op de Zweedse woningmarkt tot het snelst groeiende particuliere woningverhuurder in Noord-Europa.

In de regio Zuid is onze opdrachtgever op zoek naar een Vertegenwoordiger Grooteigenaar, ook wel VvE Manager en intern HOA Real Estate Manager genoemd. Voor onze regiokantoren Heerlen, Eindhoven en Arnhem zijn we op zoek naar fulltime versterking van ons VvE-team.

Ben jij bijvoorbeeld aan de slag geweest als VvE-beheerder en op zoek naar verdieping in jouw vakgebied? Lijkt het je gaaf om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen? Dan is dit echt wat voor jou.

De functie


In de rol van Vertegenwoordiger Grooteigenaar vertegenwoordig je onze opdrachtgever binnen deactieve en nieuwe VvE’s. Niet alleen in ledenvergaderingen, maar ook in de rest van de taken. Je inventariseert, adviseert, maakt plannen, budgetteert en controleert diverse VvE vraagstukken.

Dit ga je doen:

Je ziet proactief toe op VvE beheer

Je zorgt dat situaties/besluiten van de VvE in lijn zijn met de opdrachtgevers zijn beleid akte en wet- en regelgeving

Je vertaalt interne- en klanttevredenheidsdoelstellingen naar concrete voorstellen binnen VvE’s

Je initieert verbeteringen binnen VvE’s en voert deze door

Je bewaakt de financiële en technische gezondheid van VvE’s

 

Tijdens deze taken draag je uiteraard zorg voor de tijdige administratieve verwerking, aanlevering en bewaking van VvE besluiten. Je communiceert hierover tijdig en correct met de betreffende afdelingen. Je zult hiervoor regelmatig aanwezig moeten zijn op de regiokantoren en bij ledenvergaderingen. Bovenstaande taken zijn gericht op VvE management van onze huidige complexen. Binnen deze functie kan het voorkomen dat je gedurende het acquisitieproces van nieuwe complexen meekijkt en adviseert over VvE stukken.

Competenties


Bij de opdrachtgever wordt er naast kennis en kunde ook gekeken naar competenties en persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat voor organisatie vind jij het meest prettig om voor te werken? Hoe ga je om met nieuwe situaties? Deze vragen worden tijdens de procedure beantwoordt. Dit door een intake en de afname van een tweetal assessments. No worries! Er is geen goed of fout.


Skills & opleidingen


Ben jij goed in het meekrijgen van jouw omgeving, weet je resultaten te behalen en je zakelijk slim te bewegen in de wereld van VvE’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder neem je mee:

Je hebt hbo werk- en denkniveau

Je hebt 1 tot 99 jaar ervaring binnen VvE beheer

Je beschikt over commerciële vaardigheden (waaronder onderhandelings- en adviesvaardigheden)

Je hebt bij voorkeur kennis van bouwkunde, technische installaties en verduurzaming

Je bent in staat te schakelen om met verschillende partijen en bijhorende belangen om te gaan

 

Goed om te weten is dat je bij complex technische vraagstukken altijd de hulp van jouw gespecialiseerde collega’s kunt inschakelen. Voor deze functie is het wel noodzakelijk om zowel in het Nederlands als Engels te kunnen overtuigen. Dit zowel schriftelijk als mondeling.

Herken jij jezelf niet volledig in het profiel? Geen probleem. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Wij bieden:


Allereerst bieden we je natuurlijk de kans om aan de slag te gaan bij één van Nederlands snelst groeiende asset management organisaties.

Dit krijg je:

Een salaris tussen € 3.500,00 & € 4.250,00 bruto per maand

Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling

Een leaseauto voor zakelijk én wanneer wenselijk privé gebruik

Een goede pensioenregeling

Jaarlijks 28 vakantiedagen, de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen en 3 roostervrije dagen

Natuurlijk krijg je ook vakantiegeld

Dus… Ben je op zoek naar verdieping in jouw werk? Een internationale partij om voor aan de slag te gaan en een job waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit echt wat voor jou.

 

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.