Technische Service Medewerker

Jij bent het startpunt van elke technische oplossing.

Alle soorten technische vragen van onderhoud tot reparatie komen voorbij. Denk aan het toesturen van documentatie tot een defect analyseren of advies geven over een reserveonderdeel. Daarbij ben je in deze afwisselende rol zowel technisch als administratief bezig.

32/40 Aantal uur

Mijd. Locatie Mijdrecht

2500 Vanaf salaris

25 Vakantiedagen

Alles wat “op afstand” opgelost kan worden pak je samen met de klant op. En komt er een defect apparaat terug, dan geef je “de zaak” op een presenteerblaadje door aan de monteurs in je team. Dankzij jouw voorwerk kunnen zij efficiënt aan de slag met de reparatie van het apparaat.

Dit worden je belangrijkste taken

Wanneer er in de horeca een apparaat uitvalt, is snel schakelen gewenst. Gelukkig kunnen we dat ook. Met hun eigen merk én een eigen technische dienst heeft onze opdrachtgever alle kennis en kunde binnen handbereik. Hierdoor maken we binnen no-time een expert van je!

De vragen komen binnen via telefoon of e-mail/ticketsysteem. Dit kan van de klant rechtstreeks zijn, of van een andere afdeling die een vraag bij jou uitzet. Je hebt dus veel contact met je collega’s van Sales/Klantenservice, Orderdesk, Magazijn en Marketing. Wat als een vraag begon, geven jullie samen technisch, financieel en administratief een passend einde.

Naast het adviseren van de klant, hou je ook de kennisbank up-to-date. Natuurlijk komt het ook voor dat je zelf als monteur apparaten analyseert en repareert. 


Dit zijn de belangrijkste taken:

klantcontact via telefoon, e-mail of ticketsysteem
schakelt met de klant, monteurs en andere betrokken afdelingen
technisch analyseren van defecte apparaten
assisteren bij monteurswerkzaamheden
de kennisbank actueel houden a.d.h.v. veelgestelde vragen
Op de Technische Dienst werk je in een team van zes collega’s en rapporteer je aan de teamlead.

Onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever levert al ruim 45 jaar professionele horeca-apparatuur van hun eigen merk. Zij exporteren inmiddels naar 55 landen. Dit doen ze vanuit Mijdrecht (midden in het Groene Hart en in de driehoek Amsterdam-Leiden-Utrecht). Onze opdrachtgever groeit erg hard doordat ze drie keiharde beloftes waarmaken: maximale klanttevredenheid, de hoogste kwaliteit en de laagste prijs.

Nu wil je vast ook weten hoe het is om bij ons te werken?

Onze collega’s omschrijven de informele sfeer als een familiebedrijf. Dat komt vast doordat alle afdelingen veel met elkaar in contact zijn. We hebben elkaar nodig om onze klantbelofte waar te maken: maximale klanttevredenheid. En de uitstekende reviews laten zien dat dit lukt: onze klanten waarderen onze oprechte en betrokken manier van omgang en zo gaan we op de werkvloer ook met elkaar om.

Daarnaast kan ieder rol echt een verschil maken en krijgt hier ook de waardering voor. In totaal zijn we met een gezellige groep van 35 collega’s en hopen dat jij er ook bij komt! 

 

Dit krijg je ervoor terug:

 • maandelijks salaris tussen € 2.500,00 en € 3.500,00, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen met een bijkoopregeling
 • goede pensioenregeling
 • vakantiegeld (8%)
 • kilometervergoeding van € 0,19
 • we betalen mee aan je sportabonnement (t.w.v. € 600,00 per jaar)
 • tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling: wat heb je nodig om in je rol te groeien?
 • prettige werkplek door professioneel gereedschap, goede hardware (met IT-ondersteuning) en moderne kantine met buitenterras.
 • bedrijfskleding
 • gratis parkeergelegenheid voor de deur

Het genoemde salaris en de vakantiedagen zijn op basis van een werkweek van 40 uur.

 

Functievereisten

Het is goed om te weten dat we iemand zoeken die klantcontact gewend is. Omdat onze klanten en collega’s uit alle windstreken komen, spreek je ook goed Engels. Onderstaande eigenschappen zijn dus belangrijk om te hebben.

De collega die we zoeken:

 • mbo/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur elektrotechniek of werktuigbouwkunde
 • heeft ervaring met techniek en het oplossen van storingen
 • heeft ervaring met klantcontact is een pre
 • is voor 32-40 uur per week beschikbaar
 • beheerst goed de Nederlandse en Engelse taal is een pre

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie (in het Engels) naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854.
Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.