werken bij opdrachtgever van fris:

Propositiemanager

Ben jij een enthousiaste specialist met een passie voor strategische marketing, innovatieve energieoplossingen en merkidentiteit?

Wil jij een sleutelrol spelen in het ontwikkelen en beheren van producten die aansluiten bij de behoeften van klanten en de strategische doelstellingen van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32-40 uur

Locatie Den Haag

Salaris € 3.675 - € 5.000

Als Propositiemanager speel je een centrale rol bij het ontwikkelen en verbeteren van onze producten en diensten, waarbij je inhoudelijke aansluiting vindt op verschillende merken en de merkidentiteit bewaakt. Je leidt de succesvolle lancering en het beheer van ontwikkelde producten en diensten, en ontwikkeling marketing- en communicatiestrategieën om deze doeltreffend te promoten bij de doelgroep. Je optimaliseert pricing-strategieën om de waarde voor klanten te maximaliseren terwijl je de volledige Customer Journey in kaart brengt en perfectioneert. 

Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor het identificeren van klantbehoeften en het vertalen daarvan naar klantproposities, waarbij je adviseert over mogelijke aanpassingen aan de merkidentiteit, missie en visie om beter aan te sluiten bij de markt. Jouw innovatieve blik op productontwikkeling en ervaring met methoden en technieken helpt je om tot deze vernieuwde proposities te komen. Jij toont ondernemings- en executiekracht, neemt het initiatief en je stelt je kritisch op. Je bezit het vermogen om op verschillende niveaus binnen de organisatie te adviseren en je bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken in alle lagen van de organisatie.

Naast je focus op groei en innovatie, draag je bij aan een positief rendement op investering (ROI). Hierbij monitor en rapporteer je de prestaties van marketingactiviteiten, stuur je indien nodig bij, en werk je actief mee aan het bereiken van de strategische doelen van ons bedrijf. Met jouw strategisch inzicht en creativiteit draag je bij aan het realiseren van onze doelstellingen en het creëren van loyale klanten. Innoveren is zeker “part of the job” , maar het uitbouwen en wat goed is nog beter maken, is net zo belangrijk!

Wat waarderen wij in jou?

Afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting;
Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een technische of energie gerelateerde sector;
Kennis van strategische marketingprincipes, bij voorkeur op NIMA B-niveau;
Ervaring met productportfolio management en het ontwikkelen van klantgerichte proposities;
Ervaring met marketingtools en systemen;
Ervaring met het aansturen van bureaus en partners voor creatieve en duurzame samenwerkingen is een pre;
Ervaring in de energiebranche.

Wat bieden wij jou als Propositiemanager?

Een bruto startsalaris tussen de €3.675,- en €5.000,- (afhankelijk van opleiding en ervaring), met daarnaast 8% vakantiegeld;
24 vakantiedagen (+ de mogelijkheid om er meer bij te kopen);
Een transparante pensioensregeling, waarbij 75% door onze opdrachtgever wordt betaald;
Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per km of een volledige OV-vergoeding;
Een goede werk/privé balans; je hebt namelijk de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
Een werkgever waarbij een gezond en gelukkig team boven aan het lijstje staat. Zo bieden wij:
    – Korting op verschillende sportschoolabonnementen;
    – Personeelskorting op je energiecontract;
    – Korting op de zorgverzekering;
    – Gratis gebruik van onze kantoorfietsen;
    – Elk kwartaal een halve dag vrij, als je dat kwartaal niet ziek bent geweest;
    – Een leuk kantoor waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ruimte is voor tafeltennis, gamen en/of relaxen;
    – Een keer per maand is er een gekwalificeerde masseur voor een stoelmassage;
    – Twee keer per week een gratis lunch met de leukste collega’s.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.