werken bij opdrachtgever van fris:

Medewerker Vastgoed

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commerciële collega met affiniteit voor vastgoed!

In deze afwisselende en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het gehele verhuurtraject en speel je een belangrijke rol in verkooptrajecten. Als medewerker vastgoed ben je multifunctioneel inzetbaar, dagelijks buiten de deur en werk je in een hele dynamische en snelle markt.

32-40 uur

Locatie Warmond

Salaris € 2500 - € 3.750

Over de functie  

In deze veelzijdige functie van ‘medewerker vastgoed’ ben jij, na een gedegen inwerktraject, diegene die het verhuurproces van A tot Z gaat uitvoeren. Je adverteert de woning, doet de voor- en eindinspectie, wijst de woning toe conform passend toewijzen, regelt en begeleidt de bezichtigingen. Daarnaast onderhoud en optimaliseer je de social media kanalen, stel je huurcontracten op en zorg je voor een goede administratieve afwikkeling. Samen met je collega’s bereid je verkooptrajecten voor en begeleid je deze tot aan de succesvolle verkoop.

 

De portefeuille bestaat uit huurwoningen in de vrije sector, de sociale woningmarkt en commercieel onroerend goed zoals winkel- en horecaruimtes. Van bestaande bouw tot nieuwbouw, renovatie-en transformatieprojecten. Kortom, een afwisselende functie met een mooie combinatie van binnen- en buiten. Samen met je collega’s zorg je voor tevreden klanten.

Wij vragen 

  • Je beschikt over een MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een open persoonlijkheid, je bent commercieel en communicatief sterk;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling, ondernemend en kostenbewust.

Wij bieden 

  • Een marktconform salaris vanaf €2.500 – €3.750 afhankelijk van ervaring en opleiding; – Leuke en – vooral ook- leerzame functie met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;  
  • Een informele, prettige en open werkomgeving;
  • Je krijgt een goede inkijk in de wereld van een vastgoedorganisatie;
  • Je krijgt uiteraard de volledige begeleiding waar nodig, maar ook de verantwoordelijkheden passende binnen jouw functie.

 

Extra

  • Gezellige teamuitjes
  • Reiskostenvergoeding 
  • Vrijdagmiddagborrels

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.