werken bij opdrachtgever van fris:

Financieel Adviseur

Staat voor jou de klant centraal en is je doel om de verwachtingen van de klant te overtreffen?

Ben jij een enthousiast en energiek persoon en heb jij passie om klanten en collega's zo optimaal mogelijk bij te staan? Dan ben jij de ervaren financieel adviseur die we zoeken!

32-40 uur

Locatie Alkmaar

26-28 Vakantiedagen

Wij zijn op zoek naar een top Financieel Adviseur!

 Er wordt geboden:

Een uitdagende baan in een dynamische markt;
Een mooi salaris;
Bonusregeling;
26 tot 28 vrije dagen (bij fulltime);
Een goed (premievrij) pensioen;
Personeelskorting op verzekeringen;
Een lidmaatschap Permanent Actueel Professional via Hoffelijk Financieel;
Werken bij een veelzijdige werkgever met gezellige collega’s.


Voor de regio Noord Holland zijn wij op zoek naar deze enthousiaste, gedreven Financieel Adviseur (fulltime).

Onze opdrachtgever is druk bezig om onze hypotheekselectie op orde te krijgen. Om het team te versterken zoeken wij per direct een top adviseur. Iemand met ervaring die op alle hypotheek varianten ingezet kan worden. Opererend vanuit het hoofdkantoor maar ook inzetbaar op andere vestigingen.

Functieomschrijving

Als Financieel Adviseur bij onze opdrachtgever werk je zelfstandig en in zeer goede samenwerking met de makelaars op kantoor. Je adviseert (potentiële) klanten gericht op een lange termijn relatie. De klant voelt zich bij jou direct op zijn/haar gemak en ervaart dat jij in zijn/haar belang alle zaken op een rij zet. Je kennis van je vak zorgt er voor dat je het perfecte voorstel voor de klant bij de juiste partij aanbrengt. Je dient je aanvraag zelf in middels onze volmacht.

In samenwerking met je collega op de binnendienst ontzorg je de klant bij de administratieve afwikkeling zodat je de klantbelofte volledig invult. Snelheid, accuratesse en efficiency is hierbij voor de klant van groot belang. Voor jou staat de klant centraal en samen met je collega’s is het je doel om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Cross-sell realiseren en commerciële kansen verzilveren/doorleiden zijn voor jou vanzelfsprekend. Je staat open voor coaching en verbetering en bent (positief) kritisch.

Wat wij vragen

Beschikbaar per direct;
Minimaal HBO werk- en denk niveau;
Volledig Wft gecertificeerd en bij voorkeur SEH/EFA gecertificeerd;
Minimaal 3 jaar ervaring in het vak;
Werkervaring bij een Intermediair is een pré;
Out of the box denken;
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.