Backoffice & Administration Manager

Heb je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en combineer je dit graag met leidinggevende taken?

Heb je daarnaast ervaring in het aansturen van financieel-administratieve teams? Dan is de functie van Backoffice & Administration Manager bij ons wat voor jou.
Het gaat om een fulltime functie in Amsterdam-Zuidoost in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is en onderdeel uitmaakt van een grote, internationale en ambitieuze moederorganisatie.

Mis deze kans dan niet! Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf actief in het vastgoed een Junior Accountmanager Vastgoed.

40 Aantal uur

AMS Locatie

26 Vakantiedagen

Over ons

Onze opdrachtgever, een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder, is inmiddels actief in verschillende Europese landen. Sinds 2018 ook in Nederland. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een internationale en informele organisatie. We hechten waarde aan een goede werksfeer, een goede werk-privé-balans, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Onze kernwaarden CARE, DARE en SHARE dragen we in alles wat we doen, ook intern, uit.

De functie

Als Backoffice & Administratie Manager stuur je een drietal teams aan, namelijk Contractmanagement, Collections en Servicecharge Administration. Door het proactief en juist begeleiden van de mensen in jouw teams zorg je voor tijdige en correcte uitvoeren van processen.

Dit ga je doen:

Je maakt resultaatafspraken met de verschillende teams en ziet toe op naleving van deze afspraken

Je stuurt aan op resultaatgebieden als tevredenheid, kwaliteit en effectiviteit

Je coördineert procesverbeteringen waar nodig

Je speelt in op ontwikkelingen in wet- en regelgeving, software en organisatie

Je motiveert en faciliteert jouw teams waar nodig en voert ontwikkelgesprekken

Je bent in deze rol dus verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoering van alle processen rondom contractadministratie, servicekostenafhandeling, huurdersdeclaraties en huurcompensaties.

Tenslotte, deel jij onze ambitie om de meest klantvriendelijke verhuurder te zijn. Bij alles wat je doet, heb je dan ook oog voor met wie en hoe je communiceert.  

Competenties

Binnen Heimstaden kijken we graag niet alleen naar je ervaring en kennis, maar ook naar je competenties en persoonlijkheid. Om deze reden is een assessment onderdeel van de procedure.

Skills & Opleidingen

Je hebt 2 tot 99 jaar ervaring met aansturing van financieel-administratief team
Je hebt hbo werk- en denkniveau
Je bent procesmatig sterk en denkt graag mee over verbeteringen
Je bent klant- en mensgericht ingesteld
Je bent scherp op ontwikkelingen en weet deze te vertalen in jouw dienstverlening

 

Herken je jezelf niet volledig in het profiel? We komen alsnog graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is wat wij kunnen bieden:

Salaris tussen € 4.250,00 & € 6.250,00 bruto per maand
Jaarcontract met uitzicht op een vast contract
Jaarlijks 26 vakantiedagen met de mogelijkheid er 5 bij te kopen
Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer of volledig ov-vergoeding
Laptop en telefoon
 
Een fulltime werkweek betekent bij ons dat je 40 uur per week aan de slag gaat. Een dienstverband van 36 uur is bespreekbaar. Je geeft daarnaast aansturing aan een team van ongeveer 15 mensen, verdeeld over de drie teams.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie (in het Engels) naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.